{"id":54570,"date":"2015-12-05T22:33:14","date_gmt":"2015-12-05T21:33:14","guid":{"rendered":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/topic\/wylaczanie-wtyczek\/"},"modified":"2016-08-05T22:15:12","modified_gmt":"2016-08-05T22:15:12","slug":"wylaczanie-wtyczek","status":"publish","type":"topic","link":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/topic\/wylaczanie-wtyczek\/","title":{"rendered":"Wy\u0142\u0105czanie wtyczek"},"content":{"rendered":"<p>Jestem w trakcie przenoszenia wordpressa na inny hosting. Aktualnie mam zainstalowan\u0105 wtyczke woocommerce ok. 500+ produkt\u00f3w.<\/p>\n<p>Zastanawia mnie czy wy\u0142\u0105czenie wtyczki i ponowne jej uruchomienie b\u0119dzie mia\u0142o taki sam stan danych jak podczas wy\u0142\u0105czenia. (podobno przy przenoszeniu lepiej wszystkie wtyczki powylaczac)<\/p>\n<p>Nie chcia\u0142bym wprowadza\u0107 na nowo 500 produkt\u00f3w, dlatego prosz\u0119 o potwierdzenie czy po ponownym w\u0142\u0105czeniu wtyczek ich dane b\u0119d\u0105 nadpisane \ud83d\ude42<\/p>\n","protected":false},"template":"","class_list":["post-54570","topic","type-topic","status-publish","hentry","topic-tag-woocommerce-hosting-wtyczki"],"jetpack_sharing_enabled":true,"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/wp-json\/wp\/v2\/topic\/54570","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/wp-json\/wp\/v2\/topic"}],"about":[{"href":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/wp-json\/wp\/v2\/types\/topic"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/wp-json\/wp\/v2\/topic\/54570\/revisions"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/pl.wordpress.org\/support\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=54570"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}