Wsparcie » Zaawansowane » Znikający obrazek

  • Witam, problem wygląda następująco. W trybie tekstowym wstawiam grafiki generowane liniowo (base64) przykład:

    <img alt=" nazwa " title="nazwa" src="data:image/png;base64,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

    itd. około 62 tys znaków.

    Wszysto jest git do momentu kiedy nie przejde na tryb wizualny obrazek sie juz nie pojawi, mimo ze kod nadal jest.

    W czym może tkwić problem?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • W tym, że osadzanie w ten sposób grafik w treści (poza bardzo nielicznymi przypadkami) to kiepski pomysł i WP wycina takie wynalazki.

    Może nie rozwiązanie ale pewnego rodzaju obejście opisano np. tutaj

    No właśnie ja jestem tym nielicznym przypadkiem ;/

    Ktoś kiedyś to ogarniał? Bo z tego co ja widzę to 3 skrypty, ale… z czym to się je?

    Repozytorium Githuba nie trybi a co mi po skryptach jak nie wiem gdzie je wstawic.

    adpawl dzięki za odpowiedź.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Znikający obrazek’ is closed to new replies.