Wsparcie » Używanie i konfiguracja WordPressa » Przycisk "dodaj medium" nie działa po instalacji wersji 4.0

  • Rozwiązany lukasz_wp

    (@lukasz_wp)


    Mam problem. Po instalacji najnowszej wersji przycisk „dodaj medium” w panelu administracyjnym przestał działać i wstawienie obrazka do wpisu jest niewykonalne. Czy ktoś miał podobny problem? Czy coś jest nie tak? Ogólnie w nowej wersji obserwuję jakieś dziwne zachowania.

    Używam szablonu Themezilla Viewport.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Moderator Paweł Knapek

    (@adpawl)

    Zaktualizuj WP ręcznie i sprawdź.
    Jeżeli nie pomoże, zdezaktywuj wtyczki i sprawdź.
    -jeżeli będzie ok, włączaj ponownie pojedyńczo i sprawdzaj aż trafisz na winowajcę.
    -jeżeli problem będzie występował nadal mimo wyłaczonych wtyczek, sprawdź na domyślnym i niemodyfikowanym motywie (którymś z serii Twenty).

    Jeżeli nawet na domyślnym motywie nie będzie działało, upewnij się czy masz jeszcze miejsce na serwerze i czy nie masz zapełnionej bazy danych.

    Możesz też sprawdzić czy nie sypie jakimiś błędami w error logu …w ostateczności korzystając z trybu debug.

    Dziękuje za pomoc. Aktualizacja nie pomogła, ale błąd tkwił chyba w jednej z wtyczek, kompletnie nie związanej z mediami (prawdopodobnie SEO lub społecznościowej). Po aktualizacji wtyczek panel administracyjny działa.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Przycisk "dodaj medium" nie działa po instalacji wersji 4.0’ is closed to new replies.