Wsparcie » Rozmaitości » Problem z obrazkiem

  • Rozwiązany jegopunktwidzenia

    (@jegopunktwidzenia)


    Witam
    Mam mały problem.
    Używam motywu Destro, w którym przewidziano miejsce na baner. Zrezygnowałem z tej możliwości.
    W normalnej przeglądarce (Mozilla) strona wygląda w porządku jednak podczas korzystania z explorera lub opery kochana przeglądarka próbuje otworzyć ów baner i psuje mi wygląd strony.
    Jest jakiś sposób żeby to zoptymalizować?
    Z góry dziękuje

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Moderator Paweł Knapek

    (@adpawl)

    z pliku slider-cheader.php usuń

    <div id="featured_section_header">
                                	<img src="<?php header_image(); ?>" height="<?php echo get_custom_header()->height; ?>" width="<?php echo get_custom_header()->width; ?>" alt="" />
                            </div>

    Dzięki wielkie 😀 wszystko śmiga 🙂

    Nie orientuje się ktoś w których plikach jest kod odpowiedzialny za oznaczenie osoby publikującej post ??

    Moderator Paweł Knapek

    (@adpawl)

    single.php w tej linijce
    <div class="actual_post_posted"><?php _e('Posted by :','Destro'); ?><span><?php the_author() ?></span> <?php _e('On :','Destro'); ?> <span><?php the_time(get_option( 'date_format' )) ?></span></div>

    Dzięki wielkie wielkie 😀

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Problem z obrazkiem’ is closed to new replies.