Wsparcie » Motywy » Problem z motywem na IE…

  • VAD3R

    (@vad3r)


    Witam!

    Mam pewien problem z motywem na przeglądarce IE… Na samym początku stworzyłem sobie grafikę, wszystko pociąłem do html/css, sprawdzałem na validatorach i wszystko jak należy. Motyw przystosowałem do WordPress’a (na razie cały kod miałem w index.php) działał jak należy na każdej przeglądarce nawet na IE. Natomiast problem wystąpił gdy plik index.php „pociąłem” na header.php i footer.php. Na wszystkich przeglądarkach zachowywał się tak samo jak przed pocięciem, ale oczywiście na IE już nie… Strona po tym rozdzieleniu na wyżej wymienione pliki się rozjeżdża… Nie wiem co może być przyczyną. Może źle rozdzielam index.php na header.php i footer.php ?

    Jak by ktoś był w stanie mi pomóc to był bym bardzo wdzięczny .

    Pozdrawiam!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • RojberDawid

    (@rojberdawid)

    Jak byś podał adres strony było by łatwiej.

    Thread Starter VAD3R

    (@vad3r)

    Jutro podam linka bo nie mam na serwerze nigdzie WP…

    Moderator Marcin Pietrzak

    (@iworks)

    Strona po tym rozdzieleniu na wyżej wymienione pliki się rozjeżdża…

    Coś zostało zrobione źle.

    Jutro podam linka bo nie mam na serwerze nigdzie WP…

    W takim razie nie uzyskasz dokładniejszej pomocy niż to co napisałem powyżej.

    Thread Starter VAD3R

    (@vad3r)

    adres: strona wp

    Coś musze źle wycinać bo IE nie ogarnia…

    RojberDawid

    (@rojberdawid)

    Jedyne co widzę źle to że strona (po za stopką) nie jest wyśrodkowana i tlo.png jest nie na swoim miejscu.

    Chyba, że Ty widzisz coś jeszcze ?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Temat ‘Problem z motywem na IE…’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.