Wsparcie » Używanie i konfiguracja WordPressa » Problem z dodawaniem grafiki

  • Witam,
    Mam problem z dodawaniem grafiki. Za każdym razem, gdy próbuje dodać przez media/dodaj nowe (albo przez ustawienie ikony wpisu, albo dodając obrazek do wpisu) wyskakuje błąd:
    Albo internal server error, albo błąd HTTP.
    Wordpress zwraca error_log następującej treści:

    PHP Fatal error: Cannot redeclare class WP_Embed in /(adres na serwerze)/blogprasa/wp-includes/media.php
    on line 1040
    [20-Dec-2012 05:26:51] Błąd Can’t create/write to file '/srv/mnt/mysqltmp/#sql_70a_0.MYI’ (Errcode: 13) bazy danych WordPressa podczas wykonywania zapytania SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tt.term_id = t.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN (’category’, 'post_tag’, 'post_format’) AND tr.object_id IN (18, 22, 27, 33, 39, 44, 49, 59, 64, 73) ORDER BY t.name ASC wysłanego przez require(’wp-blog-header.php’), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, _prime_post_caches, update_post_caches, update_object_term_cache, wp_get_object_terms
    [20-Dec-2012 05:28:38] Błąd Can’t create/write to file '/srv/mnt/mysqltmp/#sql_70a_0.MYI’ (Errcode: 13) bazy danych WordPressa podczas wykonywania zapytania SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN (’category’) AND ( t.term_id = 28 OR t.term_id = 39 OR t.term_id = 38 OR t.term_id = 37 ) ORDER BY t.name ASC wysłanego przez require(’wp-blog-header.php’), require_once(’wp-includes/template-loader.php’), include(’/themes/precisio/404.php’), get_header, locate_template, load_template, require_once(’/themes/precisio/header.php’), t4p_header_after, t4p_do_atomic, do_action(’t4p_header_after’), call_user_func_array, t4p_nav, wp_nav_menu, wp_get_nav_menu_items, get_terms

    To samo dzieje się z każda instalacją wp na tym hostingu. Nawet, jeśli instaluje świeżego wordpressa.
    Posty zapisują się normalnie, działa wszystko z wyjątkiem wtyczki wp import noi dodawania grafiki.
    Co może być przyczyną? Proszę o pomoc

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • To samo dzieje się z każda instalacją wp na tym hostingu

    Jesli ci nikt tu nie odpisze to proste:
    1.Wina hostingu i lepiej go zmień
    2.Napisz do ich supportu moze cos sie na tym znaja

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Temat ‘Problem z dodawaniem grafiki’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.