Wsparcie » Używanie i konfiguracja WordPressa » Problem z adresami podstron

  • Strona: teatrnorwida.pl/

    mam problem z adresami podstron jak kliknę w menu np współpraca to wyświetla mi się taki adres: http://teatrnorwida.pl/#!/wspolpraca/

    Parametr #! powoduje że nie funkcjonuje większość rzeczy na danej podstronie: np nie działają linki w zdjęciach, itp.

    jak wpiszę taką stronę w wyszukiwarce wtedy wszystko jest ok: http://teatrnorwida.pl/wspolpraca/

    Próbowałem robić przekierowania ze strony z parametrem na tą bez parametru ale nie zaskakuje niestety.

    Ktoś poradziłby coś w tej dziedzinie?

    Z góry dziękuje

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Masz serwis zrobiony tak, aby dało się otwierać daną stronę bez przeładowania (stąd ten # w adresie). Po kliknięciu w menu, AJAXem dociągana jest dana strona.

    Jeśli coś nie działa, to dlatego, że błędnie używasz na stronie JSa (eventy nie są podpinane pod dynamicznie wstawiane elementy HTMLa).

    Żeby to naprawić, musisz albo naprawić wszystkie JSy w serwisie, albo zrezygnować z tego dynamicznego ładowania stron…

    PS. A tak z czystej ciekawości, co za geniusz wpadł na pomysł umieszczenia menu na spodzie strony?

    Twórca szablony czyli nie ja:)

    To rozumiem odpowiedź na PS? Wiesz, ktoś jeszcze ten motyw wybrał (widząc, gdzie znajduje się menu i akceptując ten totalny idiotyzm) 😉

    Uczymy się niestety nieraz na bardzo dużych błędach:) W każdym z nas siedzi trochę tego idiotyzmu, w tym przypadku wyszedł niestety pośrednio mój:) Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam

    Uczymy, uczymy… i oby jakieś nauki były z tego wyciągane.

    Proszę bardzo 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Problem z adresami podstron’ is closed to new replies.