Wsparcie » Instalacja » Nie można zalogować się do panelu admina

  • Witam.
    Pojawił mi się problem z zalogowaniem się do panelu admina mojej strony. Po wpisaniu danych do logowania i uruchomieniu logowania dane znikają, pozostają puste pola i nie moge przejść do kokpitu. Nie mam żadnej informacji w czym jest problem
    Dodam że przed problemem robiłem wczoraj i dzisiaj prace aktualizacyjne. Przez problemem zainstalowałem wtyczki do statystyk odwiedzin strony których nie udało mi sie włączyć ( choć próbowałem) Po czym odświeżyłem stronę i wtedy powstał problem z zalogowaniem się do panelu.
    Ten sam problem jest na Chromie i Edge. Ciasteczka wyczyściłem.

    Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać?

    Pozdrawiam
    Rafał

    Strona przy której potrzebuję pomocy: [zaloguj się aby zobaczyć ten link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Jeżeli podejrzewasz, że przyczyną są owe wtyczki to zdezaktywój je przez FTP.
    Zazwyczaj wystarczy zmienić ich nazwy.
    Ale przywrócenie ich do stanu poprzedniego, z kopi zapasowej też powinno pomóc.

    Musisz też przeprowadzić diagnostykę. Wykryć gdzie leży problem. Włączyć debugowanie. Włączać pojedyńczo wtyczki.

    Thread Starter RedFocus

    (@redfocus)

    Dzięki Paweł za odpowiedź

    Zrobiłem tak już wcześniej i nie przyniosło to żadnego skutku.
    Natomiast problem udało mi się już rozwiązać.

    Miałem to napisać na forum, żeby w razie czego pomogło to innym. Jak szukałem informacji na temat przyczyn takiego problemu z zalogowaniem się to taka sugestia nie padła więc warto wziąć to też pod uwagę gdy komuś coś takiego się przytrafiło.

    Okazało się że skończyło się przydzielone przez hosting miejsce na serwerze (limit quota)dla bazy. Przez to doszło też do uszkodzenia bazy. Zwiększenie limitu i zrobienie backupu bazy z dnia wcześniejszego naprawiło problem.
    Bez problemu zalogowałem się do kokpitu.

    Jeszcze raz dzieki Paweł za pomoc

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)