Wsparcie » Używanie i konfiguracja WordPressa » jak wyłączyć kokpit użytkownika

  • Problem polega na tym, że gdy użytkownik zarejestruje się, a następnie zaloguje, to po zalogowaniu automatycznie załącza się kokpit z profilem, a nie strona główna.
    Jak zrobić aby użytkownik blogu po zalogowaniu automatycznie został przeniesiony z powrotem na blog…i
    aby miał ewentualnie możliwość przejścia do kokpitu by zmienić np. dane, za pomocą np. linku „twój profil”

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Temat ‘jak wyłączyć kokpit użytkownika’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.