• Rozwiązano Gadryiel

    (@gadryiel)


    Witam,

    męczę się z tym już od paru dni i nie mogę dojść co robię nie tak, także mam nadzieje, że Wy mi pomożecie 🙂

    Otóż znowu przenoszę stronę z jednego serwera na drugi. Już to robiłem (na tej konkretnej stronie) dwa razy i wszystko było w porządku.

    Tym razem jednak, po przeniesieniu strony wszystko działa poprawnie poza jednym – po wpisaniu adresu kokpitu w wyszukiwarce pokazuję mi się jedynie biała strona. Także strona działa, jest widoczna, jednak nie mam możliwości jej zarządzania.

    Macie jakieś pomysły jak to można rozwiązać?

    Jak na razie próbowałem wykluczać różne tabele z bazy danych jak i folder z wtyczkami. Do tego jeszcze na wszelki wypadek podmieniłem szablon na inny a i tak nic to nie zmieniło.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Moderator Paweł Knapek

    (@adpawl)

    Najpierw sprawdź plik .htaccess.

    Jeżeli go wykluczysz, upewnij się, że w bazie są poprawne ścieżki
    Jeżeli i to wykluczysz, wykasuj katalog wp-admin i wp-includes, potem wgraj ich świeże kopie z najnowszej paczki wordpressa.
    Nadpisz też wszystkie pliki z katalogu głownego wordpressa plikami z paczki.
    Oczywiście nie ruszaj katalogu wp-contents.

    Możesz też włączyć tryb debugowania w pliku wp-config.php i sprawdzić czy nie wordpress nie komunikuje błędów.

    Thread Starter Gadryiel

    (@gadryiel)

    Zrobiłem jak radziłeś ale dalej nic… taki komunikat otrzymałem z trybu debugowania:

    „Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: Korzystanie z add_custom_background uznawane jest za przestarzałe od wersji 3.4! Zamiast tego użyj add_theme_support( 'custom-background’, $args ). in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: Use of undefined constant wp_cumulus_widget – assumed 'wp_cumulus_widget’ in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-content/plugins/wp-cumulus/wp-cumulus.php on line 375

    Notice: Korzystanie z register_sidebar_widget uznawane jest za przestarzałe od wersji 2.8! Zamiast tego użyj wp_register_sidebar_widget(). in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: Korzystanie z register_widget_control uznawane jest za przestarzałe od wersji 2.8! Zamiast tego użyj wp_register_widget_control(). in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2628

    Notice: Funkcja load_plugin_textdomain została wywołana z argumentem, którego użycie jest przestarzałą praktyką od wersji 2.7! Nie istnieje żadna alternatywa. in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2714

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/pytajnik/domains/magazyn-wordpress.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/zzzzzzzzzzzz.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 881″

    Moderator Paweł Knapek

    (@adpawl)

    Sprawdź czy na domyślnym szablonie TwentyEleven też są takie kwiatki czy nie.

    Thread Starter Gadryiel

    (@gadryiel)

    na TwentyEleven też tak było… ale w końcu to naprawiłem… nie mogę uwierzyć, że taki durny błąd robiłem 😀

    Podczas tworzenie kopi bazy danych nie dałem replace 😀

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Temat ‘Brak "Kokpit"’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.