• Rozwiązano adam20061

(@adam20061)

Hi everyone,

I’m experiencing an issue with my WooCommerce store. When I click on the customer account icon, I get a 404 error instead of the account page.

• The icon was added using regular blocks.
    • In WooCommerce settings, the account page has been set up correctly from the beginning.
    • The error page URL is: https://adamgieraltowski.com/?page_id=151
    • Other WooCommerce pages, like the cart, are working correctly.

I’ve tried refreshing permalinks by saving the settings again, but the issue persists. Any ideas on how to fix this?

Thanks in advance!

Strona przy której potrzebuję pomocy: [zaloguj się aby zobaczyć ten link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Nie widzę strony o ID 151, masz ją opublikowaną?
    Nie widze strony Moje konto, My account, ani żadnej podobnej.

Wiec jeżeli masz taką, ale np. zapisaną jako szkic, albo w koszu, to ją opublikuj lub przywróć.

Albo utwórz sobie stronę Moje konto, wstaw na nią widget: [woocommerce_my_account], następnie ustaw ją jako stronę konta w WooCommerce > Ustawienia > Zaawansowane.

Twórca wątku adam20061

(@adam20061)

@adpawl Wyszło na to, że nie miałem jej opublikowanej, ale problem wciąż pozostaje z dwóch powodów. Po pierwsze nie mogę stworzyć strony z końcówką „?page_id=151”, ponieważ tworząc stronę w uproszczonej wersji nie można wstawiać „?”. Po drugie jak można stworzyć funkcjonalny panel „zaloguj się”? Jest taki blok, ale on daje i wyłącznie opcję do zalogowania/wylogowania się bez opcji rejestracji.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)